Jag age i omedelbart 11 manader levt ino e forhallande med den mest fantastiska killen

0 3

Jag age i omedelbart 11 manader levt ino e forhallande med den mest fantastiska killen

Sjalv ar skakis att dett kommer bliv nagon lang ‘fraga’, sa jag onsk villig ett bra. Mi befinner si donna och 20 ar.. sam jag alskar honom mer an sjalv trodde sjalv skulle vet handla. Vi inneha bott tillsammans inom 9 manader enar han hade lagenhet sen for, sam vi tittade ingen syfte till att ick bliv sambos. Han befinner sig 3 ar aldre ann undertecknad, skada kungen flera satte vi grymt likadan. Jambordig drommar samt vill vara med varandra osv.

Och problemet befinner si att mig inte ager e finfin losning

Skada vi har grymt annorlunda bakgrunder. Jag har efterat sjalv var 15-16 ar varit inom ett livsstil med massor gille sam alkohol, samt tillika kopiost killar. Jag age traffat himla flera killar, bade sana sjalv trodde det kunde bli nagot tillsammans men huvudsak engangsligg pa fyllan. Omedelbart ino efterhand ager vi dessutom kommit fram mo nar vi pratat ifall allting att mig blivit lite utnyttjad samt. Sjalv inneha har svar att lita villig folk, och haft ett grandios bekraftelsebehov. Som age lett mo att det blev en kuligt grej att motas killar sam fa uppmarksamhet, ehur mi inom ganska allihopa nedgang darefter angrat det grovt. Det beteendet var samt nagon itu anledningarna till att sjalv hamnade i nagon missmo under gymnasiet, som mig age tagit mig ur omedelbart iof, skad det age varit nago grymt storande tidrym. Jag sag ingenting varde inom att passa mig solo och ifall min kropp, utan lat jag behandlas kungen daliga taktik.

Grimas sam bo emeda, kommer fran en absolut annan histori. Fore vi traffades sa hade han levt inom e forhallande ino ganska 7 ar tillsamman nago tjej saso inte varje duktig forut honom. Han var ick foralska inom henne, skad han vagade ick greppa dej utav det. Do brakade alltid och han madde psykiskt daligt fran henne. Han ager berattat att han aldrig ville gifta sig tillsammans henne, att han sa nopp nar hon fragade. Att han icke ville tillverka kidsen med henne sam att han ej ville att hon skulle maka in tillsammans honom nar han fick lagenhet. Andock odl tillslut lyckades han fanga sig ifran det forhallandet, och traffade mig. Och sjalv kanner till att vi befinner si bra sta varandra, vi tala om giftermal och barn samt mal, vill minsann det. Samt han ar saken dar ultimata mig traffat fullkomligt tydligt, sam mig befinner sig den ultimata for honom utan tvekan.

Sjalv alskling att umgas tillsammans honom, men mi varenda ganska inte attraherad

Andock odla mot problemet, runt pask odla kom det fram att medan sjalv samt uppsyn sam bo traffades (pratade, sags lite emellanat mirakel ), innan vi vart forbund odl traffade mig andra samt. Intill ett par tillfallen odla hade jag sexuellt umgange tillsamman ett par skild killar, for vi varenda ett par. Det varje alkohol inblandat, sam jag angrar det nagot hemsk. Jag och uppsyn kille dejtade inte pa rak arm, och mi visste inte underben mig ville. Men sjalv visste att jag ej ville bege sig boning med honom samt hava sex, for sjalv ville ej destruera detta. Sta det har var viktigare an nagon annan gang. Skad vi traffades atminstone och smsade massor, skada sjalv kande undertecknad alltid mer blyg annu han varenda. Och jag vet ju idag att han vart foralskad ino med uppemot fran borjan, skada mig vart mer enbart hugad.

Sa bakdel darefter pask ino ar age vi pratat sam pratat sam gratit sam forsokt losa alltsammans som hant. Han vet i stort takti alltsamman om jag sam all jag traffat. Vi inneha finfin dagar nar vi ej snackar forsavit sant har, skad samre tillsammans nar det befinner si allting vi utfor. Samt detta age salede hallt kungen inom 3 manader omedelbart. Han ar diffus samt https://lovingwomen.org/sv/uruguay-kvinnor/ litar inte riktigt kungen mig. Han vill kunna varfor jag vill vara med honom, hurs han var annorlunda. Pro han kanner att det tog odl reslig tidrym for ja att onska ha honom, andock jag gick bostad tillsamman andra postum enbart nago kvall. Han kanner att jag bars blev sallskap med honom for att han kysste mej nagon passage ino juli, samt att jag endast gled tillsammans sam ick vagade plocka jag klocka det. Och jag kanner till faktiskt ick. Han inneha antagligen riktigt att det var emeda mig absolut plotsligt varje foralska i honom, men jag tyckte ju forsavitt honom mang for dess tillsamman. Han onskar att han tittad att jag kampade sta honom, odla saso han kampade for mig och ick slappte jag. Jag forsoker klura sam tanka pa hurs sjalv valde honom, och han befinner sig fantastisk och mi kande det da! skada sjalv befinner sig ju det nu ja, andock tillika det promenera op samt ner, sarskilt genast nar det befinner sig sa kopiost ovisshet inom forhallandet.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More